» سبک زندگی » آرایش و زیبایی » بهترین کرم بی حسی موضعی برای لیزر کدام است؟
آرایش و زیبایی - اطلاعات دارویی

بهترین کرم بی حسی موضعی برای لیزر کدام است؟

ژوئن 29, 2023 40204

علیرغم لیزر موهای زائد نتایج فوق‌العاده‌ای دارد منتها به هر حال دردآور است. به‌جهت افت درد وقت جلسات لیزر چه کار می توان کرد؟ خیلی آسان است باید منتخب کرم بی حسی موضعی برای لیزر را انتخاب کرده و روش استعمال از آن را یاد بگیرید.

زمان زیادی است که لیزر موهای زائد به عنوان یکی از روش‌های تجویز شده زیبایی متعارف برای زنان و مردان شناسایی شده است. اگرچه دستگاه هایی مانند کندلا الکساندرایت ۲۰۱۹ به علت استفاده از سیستم های خنک کننده پیشرفته شامل اسپری کریوژن و دمیدن هوای خنک چند ثانیه قبل و بعد از هر پالس لیزر، درد و ناراحتی بیمار را نسبت به دستگاه های لیزر قدیمی تر مانند لیزر دایود به طور قابل توجهی کاهش داده‌اند اما به هر حال جلسات لیزر، بدون درد و ناراحتی برای بیمار به پایان نمی‌رسد.

بسیاری از بیمارانی که  قصد دارند از دستگاههای برای حذف موهای زائد خود استعمال کنند باید یک کرم بی حس کننده پیش از انجام بمالند تا پوست بدن بی حس شده و فرایند لیزر مو تا حد امکان بدون درد انجام شود. پمادهای بی حس کننده و کرم‌های سر کننده موضعی مختلفی در بازار وجود دارد که میتوان قبل از لیزر موهای زائد از آنها استفاده کرد.

بیشتر بخوانید:

قرص کارتیژن دی فورت برای چیست؟

آقایان برای تقویت قوای جنسی یکی از این ۸ مکمل مصرف کنند

معرفی ۱۰ مکمل فوق العاده برای کاهش استرس و بهبود خواب

البته کرم بی حسی که برای وکس و اپیلاسیون مورد استفاده قرار می گیرد؛ تفاوت چندانی با پماد سر کننده موضعی لیزر مو ندارد. بهترین کرم بی حسی موضعی برای لیزر موهای زائد کرم های حاوی لیدوکائین هستند که در اغلب داروخانه ها پیدا میشوند.

پماد بی حس کننده زایلاپی بهتر است یا اپی واید؟

دو نوع کرم عمده که به عنوان بی حس کننده موضعی در داروخانه ها یافت می شوند؛ دربردارنده لیدوکائین و بنزوکائین هستند که هر دو نوع کرم می تواند برای بی حسی موضعی و کاهش سوزش، علائم سوختگی و از بین رفتن زخم‌های کوچک موثر باشد.

پماد بی حسی برای لیزر بیکینی نی نی سایت

پماد بی حسی برای لیزر بیکینی نی نی سایت

  • پماد بی حس کننده شامل لیدوکائین

کرم سر کننده حاوی لیدوکائین حین جلسات لیزر موهای زائد ناحیه تحت درمان را سریعتر از کرم های قابل حل در آب بی حس می‌کند و اثر آن نیز از پماد بی حسی موضعی بنزوکائین بیشتر است. به همین علت پمادهای حاوی لیدوکائین به عنوان بهترین پماد بی حسی موضعی لیزر شناخته می شوند که می تواند انتهای رشته های عصبی را از کار بیندازند و در نتیجه از تولید سدیم بعد از تحریک رشته های عصبی که یک سیگنال الکتریکی ایجاد کرده و حس درد را به مغز منتقل می‌کنند؛ جلوگیری نماید.

قیمت پماد زایلاپی برای لیزر

قیمت پماد زایلاپی برای لیزر

پماد زایلاپی که برای لیزر موهای زائد بسیار متداول شده است؛ بر پایه لیدوکائین می باشد. هر ۳۰ گرم پماد بی حس کننده زایلاپی (Xyla P)حاوی ۵ گرم  لیدوکائین و ۵ گرم پریلوکائین است که برای کاهش درد و ناراحتی پیش از لیزر موهای زائد کفایت میکند. کرم سر کننده دیگری که برپایه لیدوکائین می باشد؛ کرم بی حس کننده املا است که حاوی ۵ درصد لیدوکائین و پریلوکائین می باشد که کاربرد آن تفاوت چندانی با زایلاپی ندارد.

طرز استفاده از پماد زایلاپی برای لیزر

  • ابتدا ناحیه مورد نظر را به دقت با آب بشویید تا هرگونه پوست مرده و باکتری تمیز شود.
  • سپس ناحیه مورد نظر را خشک کرده و یک لایه از پماد زایلاپی روی پوست خود بمالید.
  • پمادهای حاوی به ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان نیاز دارند تا روی پوست اثر کرده و آن را سر کنند.
  • چون مدت زمان باقی ماندن اثر سر کنندگی پماد زایلاپی حدوداً یک ساعت است بهتر است بین زمان مالیدن پماد و شروع جلسه لیزر حداکثر نیم ساعت فاصله باشد.
  • بعد از اینکه کرم را به اندازه کافی روی ناحیه مورد نظر قرار دادید؛ به آرامی روی پوست بمالید تا به طور کامل جذب آن شود.
  • می توانید ۲ تا ۳ لایه دیگر از کرم را نیز روی همان ناحیه مجدداً بمالید و ماساژ دهید تا جذب پوست شود.
  • بهتر است لایه آخر را روی سطح پوست نمالید و دست نخورده باقی بگذارید.
  • زمانی که متخصص بخواهد لیزر مو را شروع کند این لایه از کرم بی حس کننده را از روی پوست شما پاک خواهد کرد.
  • البته برخی از متخصصین توصیه می کنند که روی کرم را با چسب پانسمان یا کیسه تمیز در منزل یا مطب پزشک بپوشانید و بعد از بیست دقیقه از روی ناحیه بردارید تا لیزر موهای زائد بدون درد و ناراحتی انجام گیرد.

طرز استفاده از کرم املا

طرز استفاده از کرم املا تا حدودی شبیه پماد بی حس کننده زایلاپی است اما بهتر است از کرم املا فقط به اندازه ای که جذب پوست شما می شود؛ استفاده نمایید چون مصرف بیش از حد کرم املا، عوارض جانبی مانند اختلال در تنفس یا افزایش ضربان قلب و حتی تشنج یا بیهوشی را به دنبال دارد. برخلاف کرم زایلاپی بعد از ماساژ دادن کرم بی حسی املا از پوشاندن آن با کیسه پلاستیکی یا باند خودداری کنید.

پماد بی حسی موضعی قوی

پماد بی حسی موضعی قوی

پماد بی حسی موضعی زایلوژل

در حقیقت زایلوژل پماد نیست بلکه نوعی ژل است که هر ۱۰۰ گرم آن حدود ۲ گرم لیدوکائین می باشد. ژل بی حسی موضعی زایلوژل به اندازه زایلاپی و املا در مهار کردن انتهای رشته های عصبی موثر نیست بلکه با کاهش جریان یون از میان غشای عصبی به کاهش درد و ناراحتی بیمار حین لیزر موهای زائد کمک میکند. بیشترین کاربرد زایلوژل در معاینات مجاری ادرار است و به ندرت قبل از لیزر موهای زائد مورد استفاده قرار می گیرد. پماد بی حسی موضعی زایلوژل را نیز باید به طور مستقیم در موضع مورد نظر بمالید و حدود ۲۵ دقیقه تا نیم ساعت منتظر باشید تا اثر بی حسی آن ایجاد شود.

علائم واکنش آلرژیک به لیدوکائین و پریلوکائین

در صورتی که سابقه بیماری کبدی یا واکنش آلرژیک به هر نوع ماده شیمیایی دارید یا در خانواده‌تان سابقه ابتلا به بیماری متیموگلوبینیمیا (Methemoglobinemia) وجود دارد بهتر است پیش از استفاده از پمادهای بی‌حسی موضعی حاوی لیدوکایین با دکتر متخصص مشاوره کنید در غیر این صورت ممکن است علائم آلرژی زیر در بدن شما مشاهده شود:

  • کاهش ضربان قلب و فشار خون
  • افزایش تحریک پذیری عصبی
  • احساس خواب آلودگی
  • اختلال در بینایی و شنوایی
  • تهوع و سرگیجه
  • احساس گرما یا سرمای شدید

در صورت بروز هر کدام از این عوارض و علائم واکنش آلرژیک باید به سرعت پزشک متخصص مراجعه کنید.

  • پماد بی حسی موضعی بنزوکایین(Benzocaine)

کرم بنزوکائین به عنوان یک مانع شیمیایی روی پوست عمل می کنند و از ایجاد سیگنال های الکتریکی در رشته های عصبی جلوگیری می کند. در نتیجه رشته‌های عصبی سیگنال های درد را به مغز نمی‌فرستند و احساس درد و ناراحتی وجود نخواهد داشت.

پماد بی حسی برای اپیلاسیون

پماد بی حسی برای اپیلاسیون

سوال اکثر بیماران این است که اگر هر دو پماد حاوی لیدوکائین و بنزوکایین به هم شبیه هستند چرا از هر دو ماده در یک پماد استفاده نمی شود؟ ماده لیدوکائین و بنزوکائین معمولاً با بدن انسان سازگارند اما برخی از افراد نسبت به یک یا هر دو آلرژی دارند. بنابراین بهتر است در ابتدا مقدار کمی از هر کرم را روی ناحیه کوچکی از بدن خود امتحان کنید و در صورتی که به محتویات آن آلرژی نداشتید اقدام به مالیدن کرم به نواحی وسیع‌تر بدن خود نمایید.

ژل بی حسی موضعی اولترادنت UltraDent و ژل بی حسی موضعی مستردنت Master Dent حاوی ۲۰ درصد بنزوکائین  از پمادهای بی حسی موضعی متداول مورد استفاده پیش از لیزر موهای زائد است.

 

  • پماد بی حس کننده گیاهی

معمولاً در صورتی که بیماران به پماد حاوی ماده‌ شیمیایی آلرژی و حساسیت داشته باشند؛ از کرم های بی حس کننده موضعی گیاهی قبل از لیزر موهای زائد استفاده می شود. برخی از این کرم ها مانند کرم بی حس کننده موضعی اپی واید تقریباً اثربخشی مشابهی با کرم های شیمیایی زایلاپی و املا دارند. بنابراین در صورتی که پوست بسیار حساسی دارید می‌توانید از پمادهای بی‌حسی موضعی گیاهی برای لیزر موهای زائد استفاده کنید.

طرز استفاده از کرم بی حس کننده Epiwide با کرم سر کننده زایلاپی تقریبا مشابه است و می توان به همان روش که توضیح داده شد از پماد اپی واید  بر روی پوست استفاده کرد.

مقایسه قیمت کرم بی حس کننده برای لیزر: قیمت پماد بی حس کننده زایلاپی بهتر است یا اپی واید؟

قیمت کرم بی حس کننده برای لیزر به حجم هر تیوب پماد و نوع ماده بی حس کننده به کار رفته در آن بستگی دارد. در حال حاضر قیمت پماد زایلاپی برای لیزر نسبت به قیمت کرم بی حس کننده اپی واید کمی بیشتر است اما باز هم می‌توان با قیمت های بسیار مقرون به صرفه، کرم های بی حس کننده قبل از لیزر موهای زائد را از داروخانه ها خریداری نمود. عملکرد پماد ها تقریبا با یکدیگر مشابه است به همین علت قیمت پماد زایلاپی و قیمت کرم بی حس کننده اپی واید تفاوت چندانی با یکدیگر ندارند.

برخی از آرایشگاه ها و کلینیک ها برای به دست آوردن سود بیشتر پمادهای غیر استاندارد را تحت عنوان کرم های گیاهی بدون عوارض جانبی با قیمت های بسیار بالا به عنوان کرم های سر کننده قبل از لیزر موهای زائد به بیمار پیشنهاد می دهند. بهتر است نسبت به خرید این گونه کرم ها احتیاط کنید و فقط صرف اینکه قیمت پماد زایلاپی بسیار کمتر از پمادهای توصیه شده توسط آرایشگاه است نسبت به خرید آن شک نکنید. مطمئن باشید پمادهایی که توسط سازمان استاندارد دارویی تایید شده اند و در داروخانه ها به فروش می رسند؛ موثرترین و بهترین کرم بی حسی موضعی لیزر خواهند بود.

آیا استعمال از کرم بی حسی موضعی واقعاً در کاهش درد لیزر موثر است؟

با تمرکزیافته کردن اشعه نور روی پیگمنت های موجود در فولیکول مو ریشه های مو را میسوزاند تا از رشد مجدد آن در پوست جلوگیری کند. معمولاً پوست ناحیه لیزر شده تحت تاثیر قرار نمی گیرد چون رنگ آن کاملاً در تضاد با رنگ موی بیمار می باشد. به همین علت است که به بیماران توصیه می‌شود حداقل ۶ هفته قبل از شروع جلسات لیزر از برنزه کردن پوست خود خودداری کنند. در صورتی که پوست، برنزه شده باشد ممکن است نور لیزر روی رنگدانه‌های موجود در پوست نیز اثر بگذارد و جادوگری سوزش بیشتر و حتی سوختگی پوست شود به طوریکه پمادهای بی حس کننده نیز در کاهش درد و سوزش آن موثر نخواهند بود.

کرم بی حس کننده لیزر حاوی لیدوکائین مانند پماد زایلاپی و همچنین کرم های بر پایه بنزوکایین در کاهش درد لیزر مو تا حدودی موثر هستند. چون زمانی که اشعه لیزر جذب رنگدانه مو می شود؛ حرارت زیادی ایجاد می‌کند تا بتواند ریشه مو را بسوزاند در نتیجه پوست دچار التهاب، سوزش و تورم خواهد شد. استفاده از کرم بی حسی موضعی می تواند در کاهش درد، سوزش و التهاب حین لیزر موهای زائد موثر باشد. در صورتی که از کرم بی حس کننده موضعی استفاده نکنید ممکن است درد و ناراحتی زیادی حین جلسات لیزر مو به خصوص در نواحی حساس پوست مانند ناحیه بیکینی داشته باشید.

آیا لازم است قبل از لیزر موهای زائد با دستگاه کندلا الکساندرایت از کرم بی حسی موضعی استفاده کنم؟

در “راهنمای انتخاب دستگاه لیزر مو” به طور کامل مزایای لیزر کندلا الکساندرایت توضیح داده شده است. همانطور که در این مقاله اشاره شده در دستگاههای لیزر کندلا از دو سیستم خنک کننده دینامیک و با کیفیت شامل اسپری کریوژن یا DCD و خنک کننده هوا با تنظیم دستی یا ACC بهره می برند. این دو سیستم خنک کننده با پیشرفته ترین تکنولوژی های روز دنیا طراحی شده اند تا درد و ناراحتی بیمار را حین لیزر موهای زائد به حداقل برسانند.

اسپری کریوژن که دمای آن کمتر از منفی ۲۰ درجه سانتی گراد است به محض برخورد با پوست، دمای آن را به زیر صفر درجه سانتی‌گراد می‌رساند و در نتیجه احساس سوزش بیمار کاهش می یابد و تا حدی پوست بیمار نیز بی حس می شود. دمیدن هوای خنک نیز جادوگری سرد شدن سطح پوست بیمار شده و در نتیجه احساس سوزش و درد، بعد از هر پالس را روی سطح پوست کاهش می دهد. اکثر بیمارانی که با دستگاه کندلا الکساندرایت اقدام به حذف موهای زائد خود نموده اند؛

نیازی به استفاده از کرم بی حسی موضعی نداشته‌اند چون دستگاه های کندلا با طراحی سیستم خنک کننده پیشرفته تا حد قابل توجهی در کاهش درد بیمار موثر واقع شده اند. البته معمولاً به بیمارانی که پوست حساسی داشته باشند و یا برای اولین بار جلسه لیزر موهای زائد خود را آغاز کرده اند؛ توصیه می شود که از کرم بی حسی موضعی استفاده کنند تا تجربه رضایت بخشی از لیزر مو داشته باشد.

#پماد بی حسی برای رابطه #پماد بی حس کننده قوی واژن #پماد بی حسی قوی مقعدی #قویترین پماد بی حسی

 

91 / 100

به این نوشته امتیاز بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×